Flip book element

Podna Lampa Za Kozmetičke PRO Tretmane – Moon LED Light

9.899,00 RSD11.899,00 RSD

Podna lampa polukružnog “Moon LED Light” oblika sa fleksibilnim dizajnom, podesivom bojom temperature i osvetljenja, postiže precizno, ravnomerno i ugodno osvetljenje za sve vrste profesionalnih kozmetičkih tretmana.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Pročitajte još

Fotoaparat Za Decu Sa Zaštitnom Maskom – PhotoMagic

Original price was: 2.997,00 RSD.Current price is: 2.370,00 RSD.

Fotoaparat za decu sa izdržljivom i simpatičnom zaštitnom maskom za dečake i devojčice. Snimanje fotografija i video zapisa uz brojne funkcije sa visokokvalitetnim ekranom.

Jasne slike uz zabavne filtere, sa kamerom koja će oduševiti sve mališane.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Pročitajte još

Skidač Gel Laka Sa Noktiju Bez Acetona – MagicNails

550,00 RSD1.899,00 RSD

Skidač gel laka MagicNails čini da uklanjanje gel laka sa noktiju više ne mora biti komplikovan i dugotrajan proces.

Sa prirodnim sastojcima i bez mirisa, ovaj proizvod omogućava brzo i efikasno uklanjanje laka bez oštećenja noktiju. Jednostavna primena čini ovaj proizvod idealnim izborom za svaku ženu koja želi negovane nokte bez nepotrebnog napora.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Pročitajte još

Samolepljive OGLEDALO Folije Za Prozore Sa UV Zaštitom

1.799,00 RSD4.798,00 RSD

Samolepljive ogledalo folije za prozore će zaštititi naš dom i poslovni prostor od štetnih UV sunčevih zraka i pružiti privatnost sa zaštitom do čak 99% tokom dana.

Folije za stakla značajno smanjuju intenzitet svetlosti koja ulazi enterijer, čime se stvara ugodna atmosfera za boravak i rad. Postavljanje folija za staklo je brzo, jednostavno i bez lepka, a uz to su i izuzetno izdržljive i otporne na vodu.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Pročitajte još

Stona Lampa Za Kozmetičke PRO Tretmane – Moon LED Light

7.870,00 RSD9.170,00 RSD

Stona lampa za sve vrste kozmetičkih tretmana, transformiše svaki radni prostor svojim revolucionarnim “Moon” oblikom i LED osvetljem koje garantuje precizno osvetljenje bez senki.

Mesečeva stona lampa omogućava podešavanje intenziteta svetla i boje prema sopstvenim preferencijama. Sa stabilnim okvirom i dugim radnim vekom, ova kompaktna lampa će unaprediti kozmetičke salone i omogućiti svakom umetniku da istakne svaki detalj svog rada.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,
Pročitajte još

Podloga Za Miš i Tastaturu RGB Extreme PRO

Original price was: 2.997,00 RSD.Current price is: 1.997,00 RSD.

Uzbudljivo istraživanje gejming sveta uz veliku podlogu za miš i tastaturu koja nudi luksuzno iskustvo svojim 80x30cm dimenzijama i RGB osvetljenjem.

Sa ultrafinim vlaknom i neklizajućom gumom, ova podloga pruža preciznu navigaciju, udobnost i otpornost na vodu, omogućavajući potpunu posvećenost igri bez brige o površinskim oštećenjima ili klizanju miša.

Za potpuno iskorišten gejming potencijal uz podlogu koja je dizajnirana da pruži neometano igranje i udobnost tokom dugih gejming mečeva.

Pročitajte još

Tuš Glava Sa Filterom HydroSpa – 2u1 Masaža i Ušteda Vode

1.770,00 RSD1.999,00 RSD

SPA tuš glava “HydroSpa” sa jedinstvenom tehnologijom mikro-dizajna mlaznica, omogućava pojačan pritisak vode i nežnu masažu koja će osloboditi i opustiti naše umorne mišiće.

Poboljšava zdravlje kože i kose uz ultra fini purifikacioni sistem, dok istovremeno štedi do 35% potrošnje vode. Sa 3 različita režima i jednostavnim dugmetom za kontrolu mlaznica, ova spa tuš glava postaje neizostavan deo naše svakodnevne opuštajuće rutine.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Pročitajte još

Podne Puzzle Obloge – Unikatan i Luksuzan “Uradi Sam” Stil

350,00 RSD

Transformacija podova sa ličnim pečatom uz mekane podne puzzle obloge. Jednostavne za instalaciju pružaju toplotu, zaštitu od buke i estetsku vrednost svakom prostoru.

Mekana plišana prostirka za pod donosi udobnost i stil direktno u naš dom, dok efikasno smanjuje buku. Praktični “uradi sam” stil omogućava kreiranje sopstvenog dizajna, kombinujući lako prilagodljive dimenzije i boje po našem izboru.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,
Pročitajte još

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.